AKTUELNO

Žestoko se prepucavali.

Stefan Kandić poslednji je ukućanin koji je danas komentarisao raspodelu budžeta, a onda je vođa Marijana Zonjić raspustila sastanak. Tokom svog izlaganja Stefan je čestitao ćerki Radeta Lazića rođendan, a onda istakao da se nikada nije poljubio sa Marijanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan je rekao da mu je Marijana dala veliki budžet samo zato što su u dobrim odnosima. Kendi je istakao i da mu ne prijaju situacije koje se dešavaju oko Marijane, kao i da svoja osećanja prema njoj nije ugasio. Nakon sastanka, on je ušao u raspravu sa Jovanom Tomić Matorom i Ninom Babić.

Iskreno, ne prija mi sve to, ali ja nemam potrebu bilo šta da kažem. Postalo mi je sve smešno. Više nemam nikakvu reč za to. To što radiš, Marijana, to je smešno. Rade je rekao Marijani da treba da se druži sa mnom i sa Reljom - pričao je Kendi tokom svog izlaganja na sastanku.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebao si to da kažeš na drugačiji način, sada je ispalo kao da ti se ona sviđa - reagovala je Matora nakon sastanka.
Hajde bre, pravi te debilom, ti opet igraš sa njom. Hajde što sebe praviš budalom, nego i Matoru i mene - pričala je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da sigurno sada nema ništa. Ona voli Radeta, plače i priča meni o Radetu. Pozdravlja Radeta. Ona i ja jesmo plesali. Rekao sam: "Sada nema ništa sigurno, jer pati za njim" - pravdao se Kendi.
U prevodu: "Sviđa mi se, možda nekada bude nešto", ako se druga strana ne bori, pustite me toga... Meni je Rade drug, on bi isto reagovao - rekla je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'