AKTUELNO

Ovo mu nije prijalo.

Ivana Krunić, tokom razgovora sa cimerima u spavaćoj sobi, izjavila je kako ne planira da uzme prezime Baneta Čolaka ukoliko oni odluče da zajedno stanu na ludi kamen. Ovo se nije svidelo Banetu Čolaku, koji se odmah pobunio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja zauvek ostajem Krunić - rekla je Ivana.
Zašto? Nećeš uzeti nikad prezime? - upitao je Mensur.
Tako volim. Može on moje - nastavila je Krunićeva.
Evo Bane, to je problem. Ona je već izgradila ime i prezime... To je ime, karijera, već je izgrađena. Ako si zvezda, onda si zvezda. Evo ja mogu sutra da budem Mensur Vrbaški (smeh) - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

A ja nisam? To je tako seljački pogled na svet. Ti gubiš sebe, budi ono što želiš... Gluposti! To je mentalitet agrara, razmišljanje agrarno - bio je ljut Bane na Ivanu.
Hoću da ti kažem da je po nekim tradicionalnim vrednostima, čast izabrati suprugovo prezime - obratio se Milan Petković, Ivani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neko ko se zalaže za ravnopravnost polova i ne vidim zašto bi njegovo prezime bilo bitnije od mog prezimena, samo zato što sam ja žensko. To je neka tradicija koja se meni ne dopada - govorila je Krunićeva, Milanu.
Najpametnija si kada ćutiš - obratio se Čolak, Ivani.
Molim? Mrš iz mog kreveta! Ja imam rešenje za sve. Kada dvoje ulaze u brak, da uzmu novo prezime - pričala je Ivana, Banetu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'