AKTUELNO

Posvađali se tokom nominacija.

Zadrugari večeras nominuju, a u trci za odlazak u izolaciju našli su se ove nedelje Dalila Dragojević i Stefan Karić. Ivana Šopić tokom svog izlaganja komentarisala je situaciju od pre nekoliko nedelja, a u kojoj su glavni akteri bili Dalila i Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragojeviću se to nije svidelo, zbog čega je odmah skočio na noge i počeo da se prepucava sa Ivanom, braneći svoju suprugu.

Foto: TV Pink Printscreen

Brzo me razočara. Tokom mog vođstva, imali smo neke nagrade... U momentu kada cela kuća nema kafu, nas 40 je delilo 400 grama, a Dalila i Dejan su uzeli 200 grama. Ukrali su mi to ispred očiju. Mislim da bi ona bila više pozicionirana u mojim očima, da nema te neke kvarne poteze - govorila je Ivana o Dalili, a onda se umešao Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put kada mi se spomene supruga, ja ustanem. Što se tiče hrane, mi smo uzeli dva energetsak pića. Uzeli smo kafu, jer su se svi gurali. Tako da mi nisu ukrali, nego smo uzeli ono što nama odgovara. Svako od nas u rijalitiju je sitna duša. Ti si nekome napolju sigurno sitna i nikakva. Zapitajte se u kojim ste vi situacijama mizerni, sitni i iskvarena duša. Život je čudo - rekao je Dejan.
Ti si uzeo ispred mojih očiju... To treba da te plaši, a ne da ti bude moto - pričala je Ivana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'