AKTUELNO

Do sada nije pričao o ovome!

Nakon što je Veliki šef zadao izazov zadrugarima da se podele u grupe i počnu da razmenjuju tračeve jedni između drugih, jedna od grupa se osamila u sobi za rehabilitaciju, gde su otkrili stvari o kojima su ćutali.

Ivana Šopić, Stefan Karić, Nikola Orozović, Marko Janjušević Janjuš, Mlađan Jovanović i Lazar Čolić Zola koji je ispričao jedan trenutak sa svojom bivšom devojkom Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću vam ispričati za jednu situaciju spolja, koju sam imao sa Miljanom o kojoj nisam pričao. Nema veze ni sa kim od nas, kad je bila žurka, i kad smo Miljana i ja bili zajedno, bili smo nešto sj*bani, nismo bili za žurku. Tad je dadilja otišla, po običaju ode zbog lekara, nije imao ko da bude sa malim (Željkom), i Miljana i ja se solidarišemo da ćemo ići u apartman, a da Marija ode na žurku. I odemo mi u apartman uđemo u kupatilo i kaže ona meni: ,,Imam jednu želju, da te čitavog izbrijem i okupam u kadi. Da natočim kadu punu vode i da te obrijem". Ne noge, nego intimno, nije problem, rekoh, samo muziku da pojača. Ja natočim punu kadu vode, izvrnem se i ona lagano, brijala, ja uživao. Bila mi je gotiva. Za to ne zna niko - ispričao je Zola.
Da li si nekad mislio na Mariju dok peglaš Miljanu? - upitao je Stefan Karić misleći na intiman čim sa Kulićevom.
Nisam - odgovorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'