AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U emisiji ,,Pitanja novinara" predstavnici sedme sile imali su pitanje za Minu Vrbaški, a bilo je u vezi sa emocijama koje je osećala prema Vladimiru Tomoviću, kog je vrlo brzo zaboravila nakon njegove diskvalifikacije i prepustila se njegovom ljutom rivalu Mensuru Ajdarpašiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam pitanje za Minu Vrbaški, mene zanima, kao i sigurno kompletnu naciju, kako je moguće da posle tolike patnje za Vladimirom, ti završiš u roku od dan, dva sa njegovim neprijateljem? Da li si to uradila zbog osvete? - glasilo je pitanje za Minu.
Ja sam to objasnila. Posle svega što se desilo, posle dolaska njegove devojke, pala mi je klapna, krivo mi je što je izašao, ali je očigledno tako najbolje. To je tako kada ja dugo sedim, ćutim, ne komentarišem, ja nikada ne ostanem ravnodušna i uvek uzvratim udarac koji dobijem. Ja nemam osećanja ni prema jednoj osobi. Ja sam Mensuru isto rekla da je on bio inat i da jednostavno, ne znam, zbunjena sam oko svega, razmišljam o nekim stvarima. Jednostavno, njega sam iskoristila na neki način, možda je ružno što to kažem - odgovorila je MIna.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si svesna da time što si iskoristila Mensura, kako kažeš, da si izbacila Tomovića? - upitala je novinarka.
Nisam znala da sam mu toliko velika slaba tačka. Mi smo imali to jutro, to je bilo prvog, kada smo ustali, imali smo raspravu, gde sma ja njemu rekla sve i svašta, tu mi je sve puklo, otišla sam tada sa Mensurom na rođendan, neko mu je preneo da sam ja i dalje tamo za njim. Ja sam rekla da je ovo sve za retrospektivu svega. Ja sam njemu preko svega prelazila i stvarno sam ga volela. Ja ću to raščistiti kada budem izašla sa njim, neću više da komentarišem o Vladimiru Tomoviću - dodala je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'