AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

Predstavnici sedme sile su u emisiji ,,Pitanja novinara" imali su pitanje za Miljanu Kulić, a bilo je u vezi njenog odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom.

Imali smo priliku da gledamo mnogo toga u prethodnih nekoliko dana. Da li ti primećuješ da tebe Zola ne voli? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Doibro jutro Kolumbo! Naravno da da! I ne komentariše mi se više o tome, muka mi je od toga. Neću da ulazim u neke sukobe sa ljudima koji su nebitni. Otišla sam to veče da ga pitam da li me voli, malo sam popila. Pod dejstvom alkohola sam otišla tamo, on me je gurnuo sa kreveta, imam modrice na telu. Jednostavno, verovala sam njemu, zbog toga je dolazilo do konflikata, zbog toga sam napravila budalu od sebe. Imam nej*bavajući stav - ispričala je Miljana.
Sad ću vam ja ispričati. Prvi put se sve dešavalo kad je ona prvi put poništila ugovor, kada ste mogli da vidite da me je pljunula i udarila tu. Ona je mene svaki dan uslovljavala, - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Zola dobio naredno pitanje, da objasni da li smatra da je lepo to što je otkrio o intimnim činovima Miljane i njega, kao i šta mu je radila u apartmanu kada su ostali sami, što je ispričao zadrugarima prošle noći tokom ispunjavanja zadatka Velikog šefa da otkriju tračeve.

Ona je isto i te kako pričala, ali s obzirom na to šta je ona sve uradila - pravdao se Zola.
Bože da li je moguće da si mi pamet oduzeo? Jedi g*vna, j*bem te u usta k*rvina! - bila je šokirana Miljana.

Marija Kulić umešala se u raspravu, te je otkrila koliko Zola ne vodi higijenu o sebi, pa ga je uporedila sa psom Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'