AKTUELNO

Konačno progovorila o svemu!

U Beloj kući je procurila informacija da je Miona Jovanović bila u vezi sa Nikolom Orozovićem, a sa kojim je navodno izgubila nevinost u petnaestoj godini života.

Sedma sila ju je u večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" upitala da li može da ispriča sve o njihovom odnosu, ali je ona uporno negirala ove glasine.

Foto: TV Pink Printscreen

U kući se spekuliše priča o odnosu sa tobom i Orozovićem? - glasilo je pitanje.
Bože gospode! Meni je to presmešno, to nema veze sa vezom. Nevinost sam izgubila sa dečkom sa kojim sam bila tri godine i sedam meseci. Nikolu sam upoznala kad sam bila kod njega na žurci sa drugaricom. On se meni javljao preko Instagrama, ja mu nikad nisam odgovorila na poruku. Ni u Ameriku nisam išla sa njim, niti smo se dopisivali - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je glupo to što ona radi. Ako ima dokaz, neka pošalje. Mene je Milan Petković pitao sa kojom zadrugarkom sam imao odnose, pa da je to Miona. Ispalo je da je to ona rekla njemu u izolaciji! - rekao je Orozović.

Milan Petković je do detalja ispričao šta mu je Orozović poverio, a onda je nastao još veći haos kada je Miona priznala ko je zapravo njen tip muškarca.

Počela je da kruži ta priča, ja sam odlučio da priđem do Orozovića da ga testiram i da vidim o čemu se tu radi. Rekao sam da sam saznao sa kojom zadrugarkom je bio iz kuće. Pitao sam ga da li je to tačno? On me pitao da li je Miona u pitanju. Neće da kaže da nije da bi ispao šmeker, njegov komentar je bio da ćuti i da ne pričam ništa - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da ćutiš, da se ta priča ne bi proširila! - rekao je Orozović.
Da li bi mogla da kažeš pred svima ono što si rekla Ivi, sa kim si spavala?
Ja sam rekla sa kim bih! Rekla sam sa Edom, da nije oženjen i da nisam u Zadruzi i sa Filipom Đukićem. Edo je lep čovek - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana Mitar je prasnula u smeh kad je čula da je i Miona jedna od zadrugarki koja je bacila oko na Edisa, a njegov komentar je nasmejao sve.

Meni to ne smeta, koliko se mi već poznajemo, da se time opterećujem ko zna šta bi bilo. Nemam tih problema - rekla je Dragana.
Nisam razmišljao o tome, pričali smo. Ja kad sam u vezi, veran sam kao pas - rekao je kroz smeh Edis.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'