AKTUELNO

Pevačica nije mogla da veruje šta sluša.

Zadrugarka Ermina Pašović je posle brodoloma koji je doživela posle raskida sa Banetom Čolakom odlučila da nastavi dalje i pokaže se u pravom svetlu kao samostalni igrač u "Zadruzi".

Ona je ove noći u razgovoru sa Zoricom Marković sumirala utiske od prvog trenutka kada je upoznala Baneta, pa otkrila nove detalje njihovog odnosa koje su šokirale njenu cimerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Baneta nisam mogla očima gledati. Pitam brata ko je ovaj debil što pozdravlja mene i tebe. Meni brat kaže da ne zna šta mu je, on je sasvim drugačiji. To je bila naša konverzacija. Ja sam letos bila u Sarajevu, bila sam na svadbi, a tamo su bile Sanja, Matora i Bane. I tu naiđe moj brat, tu mi Bane pruža ruku. Ja sam mu odmah rekla da imam lepo mišljenje o njemu, ali da ne želim komunikaciju. On je saznao za moj broj telefona i počeo da mi piše, smarao me. Posle su on i Bora došli u Sarajevo, slali su mi cveće. Pretio je da će mojoj tetki reći da je zaljubljen u mene, ako ne odem na kafu. Ja sam otišla, sela sa njim i on je odmah počeo da se pravda da on nije imao loše namere što me je pominjao. I on se toliko trudio, da je to tako krenulo. Videla sam njegovu pozitivnu stranu koju je on meni predstavljao. I tako je počelo, sve smo krili i eto. Njegova majka je bila dobra prema meni, ali je sve bilo diplomatski. Ušla je ovde da kaže kako ga ja ne volim i da sam zaljubljena u Gagija. Sve mi je bilo jasno. Neću da aludiram na nešto, ali znaš i sama - rekla je Ermina. - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica je bila zgrožena zbog postupka koji su načinili Bane i njegova majka Jasmina, a onda je Pašovićeva priznala na čemu joj je nesuđena svekrva najviše zamerila.

Ja sam gledala poligraf i pitala sam se šta je ovoj ženi, kao da si kauboj, a lepo se slikaš. Prođe dan, dva, pa se otvore druge teme i odjednom vidim ova mala jaše po njemu, u šoku sam bila. Gledam emisiju, nema Jasmine. Bilo mi te žao. ne znam zašto je Zerina šištala na mene kad sam im bila jedini prijatelj - rekla je Zorica.
Jasmina mi je zamerila što se ja ne grlim, ja nisam u tom fazonu da se ovde drpam i tako to. On tu nema granice, a ja nisam tako vaspitavana! - rekla je Ermina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'