AKTUELNO

Nije joj ostao dužan.

Drugim pismom za danas, Veliki šef je obavestio stanare Bele kuće da je vreme da ovonedeljni vođa Bane Čolak podeli bužet za ovu sedmicu po sopstvenom nahođenju.

Dragi zadrugari, vreme je za raspodelu budžeta. Vođa će odmah sada odlučiti ko koliko treba da dobije i da obrazloži svoje odluke. 17 zadrugara treba da dobije 2.000 dinara, 14 zadrugara 3.000 dinara, a 11 zadrugara po 4.000 dinara - glasilo je pismo, a Bane je odmah krenuo sa raspodelom budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sam istakao, Bane je prešao nekim ljudima preko svađa i izgovorenih reči, pa je budžete podelio na sledeći način:

Velike budžete dobili su:

Natalija Ibraimov, Gagi Đogani, Jovana Tomić Matora, Zorica Marković, Ivana Krunić, Dalila Dragojević, Bora Santana, Mima Živković, Dragana Mitar, Bane Čolak i Stefan Milošević Panda.

Srednje budžete dobili su:

Jelena Pešić, Milan Petković, Ana Korać, Lazar Čolić Zola, Marko Janjušević Janjuš, Dejan Dragojević, Marko Đedović, Maja Marinković, Marijana Zonjić, Tara Simov, Lepi Mića, Ivana Šopić, Stefan Karić i Filip Reljić.

Male budžete dobili su:

Mina Vrbaški, Miona Jovanović, Milica Kemez, Nina Babić, Ermina Pašović, Edis Edo Fetić, Mensur Ajdarpašić, Nikola Orozović, Stefan Kandić Kendi, Iva Grgurić, Filip Đukić, Mlađan Jovanović, Nataša Radan, Mirko Gavrić, Miljana Kulić, Marija Kulić i Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Reljić se iznenadio pozitivno kada je dobio srednji budžet, jer je smatrao da će mu Bane dati najmanji zbog Ivane Krunić, ali je Čolak pohvalio Reljića i rekao da je Ivanin iskren prijatelj. Čolak je takođe iznenadio zadrugare kada je dao Lepom Mići srednji budžet, a obrazložio je to time što je ove sezone ulazio u sukobe sa njim. Ermini Pašović, bivšoj devojci, je dao najmanji budžet, pa joj rekao da smatra da nije dobar čovek. Ivi Grgurić je rekao da ju je gotivio, ali joj je zamerio što je na "Igri istine" uzela dve čokoladice, i što nije dala njegovoj devojci jednu. Mlađanu Jovanoviću je dao najmanji budžet, uz obrazloženje da je to zbog toga što je postao najbolji prijatelj Vladimiru Tomoviću, sa kojim je Čolak u konfliktu. Mariji Kulić je takođe poručio da je loš čovek, pa joj je dao najmanji budžet, a Kulićka je odmah osula paljbu po njegovoj vezi, pa mu poručila da neće da se svađa na praznik.

Nadam se da ćeš ove sezone ući u superfinale - rekla je Marija Banetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

'