AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Lepi Mića, koji je dobio srednji budžet od Baneta Čolaka, javio se da prokomentariše današnju raspodelu. Pevač je smatrao da je Čolakova podela budžeta nelogična, pa je odlučio da ga raskrinka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispao si u nekim stvarima nelogičan, ali to si ti. Neke stvari si zaboravio. Ja znam na čemu sam sa tobom, znaš da ti ne mislim ništa loše. Kritikovao sam te zbog ponašanja, pravio si greške. Siguran sam u to da se ti i Bora više ne volite, samo ste u interesnoj sferi. Znamo šta ste rekli jedan za drugoga. Zorica ti je prijatelj, to stoji. Nisam se mešao u tvoje prijateljstvo sa Matorom, ni kada te je ponižavala. Rekla je da si nikakav čovek i da ne može očima da te gleda, a sada ste postali prijatelji. Smatram da je trebalo da daš velike budžete Zoli, Ermini. Gagi te je ovde vređao najstrašnije... Ako Gagi zaslužuje najveći, a Zola srednji, onda... - pričao je Mića.
Sani ga je postavio za vođu, logično je da da Gagiju najveći - pravdala je Natalija Ibraimov.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću sada da stanem, večeras ću da nastavim - rekao je pevač.
Kada sam prvu opremu kupio, neko ko mi se prvi našao i sa kim sam nastupao su Gagi i njegova bivša supruga. Gagi me je uvek vodio na nastupe, uvek mi je plaćao. To je više od nekih stvari - pravdao se Čolak.
Ti si posle svega toga zabranio Ermini da se druži sa Gagijem - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Lepi Mića

#Zadruga 3

'