AKTUELNO

Prekipelo joj!

Svi zadrugari, ali i šira javnost, žestoko su osudili Minu Vrbaški i njene postupke koje je načinila prema Vladimiru Tomoviću, a milionski auditorijum propratio je situaciju kada ga je dovela do ludila do te mere da je zbog fizičkog nasrtaja morao biti diskvalifikovan.

Dalila Dragojević osetila je potrebu da obrazloži zbog čega smatra da je Mina folirant, pa je spomenula njenu majku Ivanu Vrbaški i njene veridbe koje su se desile sa rijaliti učesnicima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da Mina nikad nije volela Vladimira, to je samo maska. Ona se uvek družila sa muškarcima, u Zadruzi 2 je to bio Aleksa, ali i te kako si se ti njemu nabacivala. Zabila je ona nož u leđa mnogo puta. Ja zaista o Mini ne mogu da kažem da imam neko pozitivno mišljenje, ona je za mene jedan veliki folirant. Neko ko mirnim tonom pokušava da uveri gledaoce da je sve to što ona priča istina. Vladimir treba da bude svestan da nijedan pozdrav nije bio upućen njoj. Vladimir je znao sa kim ima posla, Lepi Mića je ljude upozoravao, ko je hteo da sluša, slušao je. Ovom momku Mensuru ništa ne fali, ima dosta njih koje bi bile sa njim. Lepo izgleda, pametan je. Mislim da je Mensur samo još jedna opcija koja će da izlapi kad uđe neko treći. Ona se nikad neće promeniti. Rekla je da joj mama zamera što se muva sa Mensurom, kako to može da kaže žena koja se verila sa rijaliti učesnicima četiri puta? Ona pokušava da opere prošlost, a to se neće desiti. Ne znam ni što je sela pored mene. Nema šta sa mnom da komunicira - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'