AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

Zadrugarka Zorica Marković je od samog starta rijalitija bila u dobrim prijateljskim odnosima sa Banetom Čolakom, ali niko nije znao da je njegova majka pokušala da joj se revanšira i pokaže joj zahvalnost za sve što je učinila za njenog sina.

Pevačica je sve ispričala za stolom, a onda se oglasila i Ermina Pašović gde je otkrila šta su oni zapravo rekli kada su shvatili da Zorica nije istog dana preuzela poklon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se naljutila da sam na Sanjinom mestu, ali, moram da kažem da je Matora bila mnogo ushićena što je dobila poklon od Gagija - rekla je Natalija.
Jasmina je mene zvala i htela je da se revanšira. Ja sam rekla da meni ne treba ništa i da se ne opterecuje i da ne šalje ništa. Ona je ipak poslala, kad sam se vratila našla sam kući iz pošte papir. Nisam znala šta je bilo unutra, kad sam došla tamo, videla sam kilogram sira, kajmaka i pršute. Meni to ne treba, ja sve to imam kad god poželim. Njoj hvala za dobru nameru. I ja šta ću, uzela sam, ali sam poklonila, da bi ona rekla kako sam ja se pravila ovakva i onakva... - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane je rekao kao da su njoj poslali sve to i da se nije udostojila ni da podigne iz pošte. Ja dovodim sve u sumnju što Bane priča, otkako nisam sa njim, ja sam toliko stvari skontala. Sve je ovo tvoja prljava igra! - ispričala je Ermina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'