AKTUELNO

Nije mogao da sakrije bes!

Svi zadrugari ostali su zatečeni kada je Iva Grgurić istakla da nije bila zaljubljena u Stefana Karića, a to je promenilo tok priče u njihovom odnosu i samim tim zaintrigiralo javnost.

Voditelj Milan Milošević ju je u emisiji ,,Pretres nedelje" upitao da objasni zbog čega je promenila mišljenje o Kariću, a ona više nije imala kud, pa je priznala sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije to bio inat, nego sam definitivno ljuta. On i ja ne komuniciramo otkad su moji roditelji ušli. Najveći problem mislim da je Vladimir. On krivi ujedno i mene zato što je Vladimir izašao, jer se desilo ono sa mojim drugom. Zato sam ja i rekla da bi mi bilo lakše da su pričali o trećim temama. Rekli su mi da me Stefan i Vladimir ogovaraju iza leđa, čak sam komentarisala da ne verujem da me Stefan ogovara i da je to verovatno mene spomenuo u nekom kontekstu. Nije se ništa promenilo, ali slagala sam, bila sam ljuta - rekla je Iva.
Ispade bolji taj matori u kolicima, nego ja - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta sam loše uradila. Ljuta sam, ja sam ta koja se borila za njega. Ja sam se svađala sa svima zbog njega, pravdala se, promenila svoj lični opis - rekla je Iva.
Ona se toliko zalagala za tu vezu, da mi je to bilo nelogično. Iva prelazi preko nekih stvari i uvek ide za njim. Nisam htela to da komentarišem, ali mi je bilo čudno. Ona je lepa, nije sakata da bi toliko trčala za njim. Ili ga voli ili po svaku cenu želi da bude sa njim. Ono ponašanje mi je delovalo kao da se zaljubila do srži. Sve mi je jasno - rekla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan više nije mogao da ćuti, pa je počeo da proziva njenu majku koja je bila kontradiktorna kada je došla u posetu zadrugarima.

Njena majka prvo mene napada kako ja ogovaram, a onda na izlazu mi kaže da je čuvam. Ne razumem - rekao je Stefan.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'