AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Voditelj i novinar Milan Milošević postavio je pitanje u emisiji "Pitanja novinara" Marijani Zonjić: Zašto si ljubomorna na Milicu, kada će ona ostati uvek Kendijeva bolna tačka?"

Foto: TV Pink Printscreen

Milica stalno prva započinje svađu, zaista nemam problem sa njom, ona stalno dobacuje meni za stolom, ne ja njoj. Ljubomorna je na mene, ne ja na nju - rekla je Marijana.
Nikada je ne bih napala, da ona nije mene. Spominjala je neke gaće, čime me je uvredila. Ne smeta mi što je počela da se druži sa Kendijem, ja bih se družila da sam htela - rekla je Kemezova.
Rekla sam za njeno dobro da izbaci gaće iz izolacije, koje su bile usr*ne. Flertovala je sa Radetom, kada smo bili zajedno, kao i sa ostalim takmičarima, imala je s*ks treći dan u rijalitiju i ona meni nešto priča. Kendi mi je rekao da se sprdao sa njom - objasnila je Zonjićeva.

U celu rasravu Zonjićeva je uplela i Boru Sanatanu, koji je pored Stefana Kandića doveden u vezu sa obe zadrugarke. Iako je Lepi Mića tvrdio da je Zonjićeva napolju bila u vezi sa Borom, zadrugarka je oštro demantovala.

Napolju sam bila sa Borinim drugom. Rekla sam da sam sa Borom bila u vezi jer mi je on rekao da jedino sa njim mogu da budem, a znao je da sa Borom nikada ne bih bila - objašnjava Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Marijana Zonjić

'