AKTUELNO

Nije više mogla da ćuti.

U Beloj kući pušten je snimak Ane Korać i trenutak u kom je pričala o odnosu porodice Dragojević, gde je, između ostalog spomenula Dejana i razloge zbog kojih je napustio porodični dom.

S obzirom na to da je Dejan ispričao svoju verziju priče u kojoj je naglasio da njegova majka Biljana Dragojević nije želela da mu ostavi imovinu i plac kako bi napravili kuću, Koraćeva je ove noći otkrila šta je zapravo istina.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je sve što sam rekla. David je izdržavao porodicu, Dejan nije radio, gledali su ga kao malu bebu. Kada su izašli iz rijalitija, Biljana ih je zamolila da prođu meseci da vide da li je to među njima stvarno ljubav. Rekla im je da budu tu sa njom, a onda se on okrenuo sa njom i rekao je da idu na svoju stranu. Nikad je nije pozvao da pita da li joj nešto treba. 'Ajde da mu nije davala za školovanje ili bilo šta, sve je imao od nje. Sad je sve super, ima kuću, trebalo je da se izvini i da nastave da grade porodični odnos - rekla je Ana.
Biljana je ispravno postupila, razmišlja kao i svaka majka. Mislila je da treba da sačekaju, ipak je to rijaliti veza u koju niko nije verovao - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljana je uvek pričala da je Dejan njeno mezimče i njena beba, sve mu je dala. Svakoj majci i normalnoj ženi je ljubav iz rijalitija nešto bezveze. Ona sama zna kako su ušli u vezu. Ona je njemu isprala mozak, pa ga odvukla u Bosnu. Ona je njemu navukla mržnju i prema bratu i prema majci, zato je zlo! - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svestan da Biljana nije bila za tu vezu, ali je htela da sačekaju, istina je da je htela da prođe neki period. Ja ne mogu da pojmim da jedna majka deli svoju decu, nerealno je - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je ovo ista priča! Uvek je problem sin, snajka i mama! Sad je samo pitanje kako će situacija da se odvija. Sećam se situacije kad sam Ani rekao da joj ovo ne treba, a ona je rekla da je spremna za ljubav da uradi sve - rekao je Lepi Mića.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'