AKTUELNO

Rekla šta joj je na duši!

Kao i svake subote predstavnici sedme sile pristigli su u emisiju "Pitanja novinara" kako bi postavili učesnicima treće sezone rijaliti programa "Zadruga" sve što su gledaoci želeli da saznaju.

Urednik zabave na portalu Pink.rs Darko Tanasijević postavio je pitanje Miljani Kulić: "Da li možeš da nam prokomentarišeš današnju situaciju pred diskvalifikaciju Dalile i Dejana Dragojevića?"

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno se nisam uplašila, iz razloga što znam da je Željko zaštićen kao beli medved. Nekoliko puta sam ustala, čula sam ih da urlaju i udaraju ispred apartmana, ali on je savršeno izolovan. Kao što znate, Dalila i ja već danima imamo sukob u vezi sa njenom porodičnom situacijom. Stavljala mi je njihove štrokave stvari na krevet. Pravi razlog njenog revolta nisu pokvašene noge mede, već jer je navikla u rijalitijima da mafija, a ovde ne može. Shvatila je da je u ovom rijalitiju najveći negativac i nije mogla sa time da se nosi. Počela je najpodmuklije i najbezobraznije da igra ovu igru, ogrebala me je, imam ogrebotine na rukama, ostala sam imuna na to. Izašla je, nazivala svakakvim imenima moga sina, lupala na apartman. Devojka koja se predstavila kao Paris Hilton iz Tuzle, koja je svašta radila po rijalitijima, skidala se gola, zabila nož u leđa Milošu Bojaniću, koji joj je svojevremeno doveo do prvog mesta. To što oni rade, ne rade nama, već sebi. Dejan me je šutirao nogama, pokušavali su da ubeđuju da sam prvo ja pokvasila njihove stvari, a ne oni moje, što nije tačno. Dva puta sam išla da vidim Željka, rekla sam majki i dadilji da ga ne izvode. Ono što sam rekla njoj je da izleči infekcije, da rodi dete i da mu se posveti. Oni nisu svesni gde su došli, ovde ne prolazi igra gaženje preko mrtvih - objasnila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Miljana Kulić

'