AKTUELNO

Vrbaški uživa u vezi sa Ajdarpašićem.

Subota veče je u rijalitiju "Zadruga 3" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Vidim pozitivnu energiju, kod Mensura još veći osmeh. Kakav je tvoj odnos sa Mensurom? Šta je on tebi, dečko, prijatelj sa beneficijama? Kako se ti sada osećaš pored svih uspona i padova koje si imala do sada? - glasilo je pitanje za Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

On mi je dečko. Provodimo vreme zajedno. Nemamo nikakvih problema, imamo zanimljive razgovore. Prija mi, lepo mi je sa njim. Mene ne dotiču drugi komentari. Meni je bitno da određeni ljudi znaju u kakvim smo odnosima. Bitno je da smo mi zajedno. Ja sam presrećna, konačno sam nasmejana. Ne želim da mu vidim leđa. Navikla sam na njega - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na Minine izjave koje su očigledno ishitrene? Je l' praštaš to ili pamtiš? - glasilo je pitanje za Mensura.
Nije ni meni to jasno. Iziritiralo me je to što je rekla da sam joj ja igračka. Ona je to rekla, mene je to razbesnelo. Kada su bile reklame, ja sam joj rekao da je to bila igra i da sam time hteo da postignem njegov izlazak ili moju pobedu kada je on u pitanju. Video sam da joj nije bilo svejedno zbog toga - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'