AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Predstavnici sedme sile postavili su pitanje Jovani Tomić-Matoroj u emisiji "Pitanja novinara".

Da li misliš da je Sanja i dalje ljuta zbog naruvice koju si dala Luni, misliš li da si je tim gestom izgubila? - glasilo je pitanje za Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Sigurna sam da je ljuta, sigurna sam da je i Ani krivo. Iskreno, kolikogod me Ana i Šopićka ohrabruju, ali znam kakva je Sanja kada se naljuti. Sigurna sam da nam je potreban razgovor. Ne bih mogla ovde da psihički podnesem, kada bih saznala da sam je izgubila - rekla je Matora.

Na pitanje, kako bi Jovana odragovala da joj Sanja priredi sličnu situaciju, Matora je rekla.

Ušla bih unutra, bacila bih bombu na nju, ja sam po tom pitanju katastrofa. Ja sam ta koja ide i ne da joj mira, previše sam ljubomorna i posesivna. Sanja bude ljuta, pusti da se smire strasti, pa onda hoće da razgovara. Mislim da je ružno to što sam uradila, bilo je dovoljno to što sam je videla i čestitala joj Novu godinu. Narukivca nije skriveno poklonjena Luni, nego jer mi nije trebala. Nema mi gore stvari nego da ispada da ja sa nekim flertuje. Osećam se kao g*vno, jedem se svaki dan. Da mi nije Ane, da mi nije Natalije, ja bih išla ovuda i plakala. Da sam na njenom mestu razumem ako je ljuta, i ako je raskinula, ali znam koliko me voli. Kada sam igrala i pevala uz Lunin nastup, bila sam srećna samo zato što sam videla Sanju, cela žurka mi je bila top - objasnila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Jovana Tomić Matora

'