AKTUELNO

Svi su ga tešili.

Mlađan Jovanović je pobesneo jer Nina Babić nije želela pred svima da prizna da voli zadrugara, iako je on to prethodno uradio. Ovo je zabolelo Jovanovića, te je siktao sve vreme i žalio se zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad mu nije bilo dobro, ja sam uvek bio uz njega. On se u sve meša, on je smrad. Sve radi sa poluosmehom. Ova mala me boli. Tu kad smo zajedno, ona mi priča kako mi voli i ode tamo i kaže da joj se sviđam. Nije isto kad se nekome sviđaš i kad nekoga voliš - besneo je Mlađan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mogla na drugačiji način mogla to da kažeš. Imaćeš problem sa njom jer je neiskusna, mlada. Prosto ima ta razlika u godinama i ti nikad ne znaš šta će ona reći - rekla je Jelena.
Priča tamo kako ja ljubomorišem. Ona je mene ovde spomenula za sve devojke. Nije istina. Zna Nataša kako mi ljubomoriše za sve. Ona mene ne guši kada mi svaki dan spomene Mionu. Čim ja raskinem sa Ninom, eto ga Orozović tu - pričao je nervozno Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon razgovora sa Pešićevom, Mlađan je sedeo nervozan u sobi, a zadrugari su mu prilazili, a on se žalio na ponašanje Babićeve.

Autor: D.B.

#Jelena Pešić

#Mlađan Jovanović

'