AKTUELNO

Informacije iz prve ruke.

Filip Reljić je ove noći odlukom publike napustio velelepno imanje u Šimanovcima, izgubivši u duelu od Marka Janjuševića Janjuša koji je osvojio 92% glasova milionskog auditorijuma.

Po dolasku u studio, Filip je odmah zagrlio sestru Saru Reljić i uputio joj komplimente na račun izgleda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sestro moja. Izgledaš prelepo. Ti si najlepša sestra na svetu - rekao je Filip Reljić svojoj sestri Sari.

Voditeljka je potom ugostila Reljića i sa njim porazgovarala o učešću u rijalitiju, a potom i o rijaliti parovima, Ivani Krunić i Banetu Čolaku, ali i Marijani Zonjić i Stefanu Kandiću.

Ja sam se trudio da nađem tu ljubav, ali nisam. Velika tenzija je u Beloj kući. Pod najvećim pritiskom su Ivana i Bane. Pisma su bila baš oštra. Baš je bilo nezgodno za nju, rekla mi je da su raskinuli. U "Zadruzi" svi igraju igru, ali smatram da su se među njima rodile emocije - rekao je Filip, a potom se osvrnuo na odnos Stefana Kandića i Marijane Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je rano da o tome pričam, ali ne postoje emocije kao što su postojale između Kendija i Milice. Mislim da je Kendi to uradio u inat Milici. Mislim da po, ona je to počela vidom neke igre, rekla je i da nije sigurna da bi se vratila Radetu ako bi on ponovo ušao, tako da to nije čisto sa njene strane - ispričao je Reljić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Filip Reljić

#Sara Reljić

'