AKTUELNO

Nije mogao da se seti njihovog razgovora od sinoć.

Sledeća tema na dnevnom redu emisije "Pretres nedelje sa Milanom" bila je raskid Tare Simov i Mateje Matijevića. Voditelj Milan Milošević je upitao Taru i Mateju zbog čega su zapravo raskinuli.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nismo ni popričali, ali porpičaćemo. Ja nisam hteo da pričam jer sam mnogo besan. Na dočeku su se dogovorile neke stvari koje ja neću da tolerišem. Par puta sam joj rekao da se ogrne, da obuče nešto, ja uzmem Đedovićev džemper ogrnem je, ona se iznervira. Vratila se posle, porpičali smo, rekao sam joj da nema razloga da se ljuti. Nakon toga, igra u štiklama ovde, uvija se, tog dana je skidala konce. Naljutila se, otišla i nije se vratila do pola 4... Posle ona priča da ja nisam došao da joj čestitam Novu godinu, ovde se parovi ljube, ja kao debil sam. Ja sam takve svađe prevazišao sa 17 gdoina, da se neko ljudi što sam ja rekao nešto za njeno dobro. Ako ćemo da se svađamo, svađaćemo se oko bitnih stvari, a ne oko ovakvih gluposti... Nismo raskinuli - rekao je Mateja.
Pitala sam te kako ne želiš da me vidiš do sutra, ustvari da ne želiš da me vidiš uopšte, ja sam te pitala da li ima drugo značenje te rečenice, ti si mi rekao da se sklonim, ti si mi rekao: "Raksidamo" - navela je Tara,
Kad sam to rekao? Dobro, možda sam malo popio, ali ti nisam ništa uradio - bio je zbunjen Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći razlog naših svađa je moj temperament. šizela sam deset dana, ima dosta razloga što mi je teško u poslednjem periodu. Reagujem burno, agresivno, ljuta, plačem, onda pevam, pa neću da ga vidim... Ja znam da ti nemaš snage, znam da sam previše teška, samoj sebi sam teška. Mateja nema snage da iznese tu moju teškoću, ali to ne bi trebalo da predstavlja problem jer se ja menjam. Nije bilo dve situacije, bilo je četiri situacije. Ja sam želela da budem lepa i da budem u haljini - rekla je Tara.
Neću da raspravljam o situaciji u kojoj sam ti želeo dobro, sad idi gola, baš me briga - naveo je Mateja.
Rekla sam joj da ona nije sama u vezi, ne može da se ponaša tako sebično, mnogo je drska, ne treba tako da se ponaša, a stvarno joj dečko ništa loše nije rekao, nema šta da mu zameri. Oni nemaju problem, samo ona mora malo da bude smirenija - rekla je Tarina najbolja drugarica u rijalitiju Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je ona otišla, ja nisam ni bio pijan, bio sam pijan možda tek oko 4 kad je ona došla da mi čestita Novu godinu, ne sećam se da smo pričali na krevetu. Ja sam veseo, pevam, igram kad popijem, nisam agresivan. Tara je u prvih mesec dana bila katastrofa, te stvari je možda korigovala uz mene, ali ja vidim da je ona bila mnogo bolja prema meni dok nije bila sa mnom. Sad je mnogo gora prema meni. Popričaćemo. Ali danas sam bio mnogo ljut i zato nisam hteo da pričam - naveo je Matijević.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'