AKTUELNO

Cimeri ih nisu štedeli.

Novo pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Draganu Mitar, a ono je glasilo: "Da li ti nedostaje Vladimir, oni njegovi zagrljaji i s*ks ili ti je Edo sada dovoljan?", posle čega je ova ukućanka iznela svoj stav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da demantujem, ja nisam imala s*ks sa Vladimirom. Ne nedostaje mi. Niti razmišljam o njemu, niti mi je interesna sfera. Poslednji naš kontakt je bio posle Amidžija, pogotovu onu scenu za rođendan koju je priredio, meni je to katastrofa. Te stvari mogu da se rešavaju drugačije. Dečko me ne zanima, niti ga spominjem, niti me interesuje - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jako bitno pitanje. Flert Dragane Mitar i Vladimira je bio žestok. Njen mozak je bio pomućen i ti zagrljaji i maženje bilo je jako oštro. Videlo se da tu strasti ima. Međutim, veza Eda i Dragane je toliko mrtva. Oni su kao baba i deda! Mislim da tu nema strasti i te stvari su meni jako čudne. Strast Dragane i Vladimira je bila vidljiva na svakom koraku. Kao da je Dragana dobila to što je htela i sada su se ušuškali - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da se Dragana igrala sa Vladimirom, kao i što se Vladimir igrao sa svim devojkama. Mića je rekao da su kao baba i deda, onda sigurno namerno rade pozu 69. U jednoj zaj*banciji Edo mi je rekao da je gospođa na Z prva žena, da je Dragana druga, Mina treća i ja četvrta. Isto ga osuđujem kao Slobu Radanovića - govorila je Miljana.
Dragana nije zadovoljna odnosom sa Edom, vuku oni neke repove - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalno je da sam komentarisao taj njihov odnos, to je bio moj način borbe za nju, mislim da sam se izborio. Meni je lepo u našem odnosu. Ja sam srećan pored nje, nadam se i da je ona pored mene - izjavio je Edo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'