AKTUELNO

Ovaj komentar joj nije prijao.

Novo pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" publika je uputila Nataliji Trik FX od koje su želeli da čuju zbog čega je naglo promenila ponašanje prema Stefanu Kariću, a zbog ovog pitanja nastala je velika svađa za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekla da je on stipsa, nego sam rekla da Erminu koristi. To sam rekla. Možda je malo više očekivala od Stefana. Svima si delio slatkiše Stefane, osim Ermini - rekla je Natalija.
Mi smo ležali na krevetu i Stefan je bacao slatkiše po sobi, tu je meni Natalija dobacila: "Samo ti pravi pite". Poenta cele te priče je da su Mića i Stefan tu noć prokomentarisali vezano za Nataliju i Orozovića, e to je nju pogodilo. Meni je Natalija rekla da to nije očekivala i da je mnogo razočarana u njega - govorila je Ermina.
Nema potrebe da se pravdam bilo kome - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je! Bravo za tebe Stefane! I tvoja mama isto, ako bi dala nekom klincu od 24 godine, ti bi isto prokomentarisao? Glupost. Ja Stefanu mogu da budem mama! Nije revolt! Ermina je bila povređena, nemoj sada da si takav. Ja sam kriva Stefane - govorila je Natalija.
Ti meni majku da spominješ? - besan je bio Stefan na Nataliju.
Ne Stefane u tom kontekstu! Daleko bilo. Nego sam ti rekla: "Da li je normalno da ja žena od 48 godina tebe gledam na taj način?", ja sam te pitala: "Stefane, da li si realan?", a ti si rekao: "Da!". Zaista sam se potresla - govorila je Natalija.

Foto: TV Pink Printscreen

Natalija, gledaoci su imali priliku da gledaju Baneta i tebe sve vreme na Farmi, ti klipovi su sada aktuelni, pa su možda gledaoci zbog toga povezali - rekao je voditelj Milan Milošević.
Svi koji su to iznosili su tuženi i sve sam ih dobila. Vidiš koliko je bilo istinito. Meni ne trebaju takve priče i da tužim. Kako mogu da se dovedem u takvu situaciju sa detetom od 24 godine? Bilo mi je krivo - pričala je Natalija.

Foto: TV Pink Printscreen

I Bane je imao 24 godine na Farmi! To što je Stefan fin, dobar i neće da komentariše, komentarišemo mi umesto njega - izjavila je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'