AKTUELNO

Imaju buran odnos u poslednje vreme!

Sledeće pitanje bilo je za Ivanu Krunić, koja poslednjih dana prolazi kroz turbulentnu fazu zbog odnosa sa Banetom Čolakom. Gledaoci su želeli od ove zadrugarke da čuju zbog čega neće da ispoštuje i prihvati savet svoje porodice koja se protivi njihovoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš je onako surovo kada posmatram celu priču ovako. Ovde sve što se desilo, imalo je neku pozadinu i svašta nešto... Ja jesam napravila veliku promenu u našem odnosu, nas dvoje nismo u vezi, ostali smo prijatelji, provodimo dosta vremena zajedno, ali sve ono što bi remetilo moju porodicu, to se više ne dešava. Ja sam dala vremena, ukoliko on može da se pokaže kao kvalitetna osoba njima, meni jeste - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago da ostane to naše druženje, mi smo kao vezane vreće, prijamo jedno drugom. Ja mogu da prekinem vezu sa njim, ali naš dogovor je da ostanemo prijatelji. Mi smo se danas, kao i mnogo puta do sada, prepirali i ja nisam dozvolila da dira moje prijatelje. Koliko god da je meni osoba draga, ne može da udari na moje prijatelje - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam pretio njenom menadžeru, samo sam rekao da imam potrebu da popijemo kafu i sve da mi kaže u lice. Taj njen menadžer je mene u čestitki izvređao kao niko nikada za tri sezone. Znam da je moja mama očajna zbog ove sitaucije, jer se ponavlja... Meni od svega najviše smeta to što ona kaže: "Ja radim onako kako osećam", ona se večeras smeje, nema potrebu da brani naš odnos i to je meni odvratno. Ne znam zašto ovo radi, jer mi imamo dogovor da se ne cereka. Ja ne znam šta je ona promenila u našem odnosu - pričao je Bane.
Ja se Bane nadam da si ti shvatio posle onoga danas da nećeš ići na kafu sa nekim - poručila je Ivana, Banetu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'