AKTUELNO

Šokantno priznanje!

Naredno pitanje dobio je Edis Fetić od strane gledalaca, a bilo je u vezi sa njegovim druženjem sa izvesnom pevačicom, o kojoj je Dragana Mitar pričala da je imala aferu sa njim.

Sa kojim pevačicama si se smucao, pa ti je Dragana vratila sa Tomovićem? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To su neke netačne informacije, i ako sam se smucao, to su moje drugarice koje nemaju veze - tvrdio je Edis.
Dragana je ispričala da je jedna pevačica išla u Pazar, a njoj je stigla poruka da je Edis bio sa tom pevačicom u butiku, a ne na nastupu - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je poruka stigla sa nekog tamo... - pričao je Fetić.
Ispada da mi je njegova žena poslala poruku, ima pet lažnih profila... Piše Siniši, piše meni, piše njemu... Evo o čemu se radi. On je upoznao moje prijatelje, moje društvo, ali generalno mrzim osobe koje se hvataju nekih priča. Ja mogu da dam ruku sada ovde da je on imao pored mene još neku. On da je bio srećan, ne bi dolazio, kao i ja, izlazila, izlazila dok nisam nekog našla. Nisam se uhvatila za tu pevačicu, Edo je osoba koja.. Uvek sam mrzela muškarce koji se k*rče, mene niko nije j*bao za jednu noć, nisam devojka takva - otkrila je Dragana, koja je pričala sa nervoznim glasom.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, Marija Kulić imala je potrebu da prokomentariše ovu aferu.

Kad budeš našla slobodnog muškarca, nećeš imati problem. Ti večito tražiš ljude koji imaju decu i ženu. Dragana, ako hoćeš da stopiraš te stvari, nađi slobodnog muškarca. A drugo, kažeš da je on radio jedno, a ti si njemu terala inat, ti si naučila tako kroz život, ti ćeš pored muškarca sa jednog prelaziti na drugog. Ja to u životu nisam čula - odbrusila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'