AKTUELNO

Bez blama.

Sledeći klip koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, bio je razgovor Dragane Mitar i Marka Đedovića o Edisu Fetiću, gde Mitrova ogovara svog oženjenog dečka.

On misli da je u pravu za sve, da je na vrhu. Po čemu je on najbolji? - pričala je tada Dragana, pa ispričala Đedoviću za situaciju sa rođendana Ivane Krunić, kada je Mitrova bila iznenađena Fetićevim izlaganje, pa dodala:
On je poslao tortu jer mu je proradio inat zbog Pavla - na kraju je rekla Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakupi mi se sve, pa se iznerviram. Ovde je kao kanaljenje mene, a on je ispravan. Sve moram da istrpim ja - krenula je da priča Dragana.
Dragana je rekla da on misli da je top u narodu, a da je ona ispod - dodao je Marko Đedović.
Kad su Ivani stigle čestitke, ja sam rekla da je moje mišljenje da ako ima ljubavi, možemo sami protiv svih. Ako je nema, tu se traže izgovori. On nikad neće nešto da kaže, to su stvari koji me nerviraju. Kad je prošle godine stigla torta, on priča da nikad nije potvrdio da je poslao tortu. On je sigurno za to vreme pričao da me ne poznaje, da me ne zna. Ja sam Mići tada na krevetu pričala da je to čovek koga volim. On mi je zamerio što sam posle pet dana od ulaska u "Zadrugu 2" pozdravljala muža. Nekad me stvarno iznervira. Nikad ne bih rekla ružno za njega, ali nervira me. Sve što sam uradila, uradila sam sebi, a ne njemu - nastavila je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti njega uvek nazivaš lažovom - rekao je Milan Dragani.
Zato što ja znam neke stvari. Šta god da je bilo, neke stvari može da potvrdi i njegova žena, iako se pravi da ne zna. Edo je smatrao da ako ja pozdravljam muža, da on treba da se vrati svojoj ženi. Sve se vuklo. On kaže da je njemu bila katastrofa sedam meseci dok sam bila ovde. Izgleda mi kao da traži izlaz i neko nepoverenje. Ja njega nikad nisam silila. On je sanduk, ima pet brava, ja uvek dođem do četvrte, posle ne mogu. On je meni razvalio sve brave - nastavila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Marko Đedović

#Zadruga 3

'