AKTUELNO

Vrbaški pokušavala da se opravda.

Sledeći klip koji je prikazan u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, bio je razgovor Jovane Tomić Matore i Lepog Miće, koji ogovaraju Minu Vrbaški. Međutim, vrlo brzo su se posvađali Mina i Mensur Ajdarpašić, zbog jedne od prethodnih tema, kada se Mina složila na klipu sa mišljenjem Zorice Marković da je Mensur agresivac i kada je rekla da se boji da će nasrnuti na nju.

Pa da, rekla sam: "VIdećete vi ko je Mina" - krenula je Matora, ali su se Mina i Mensur posvađali.

Foto: TV Pink Printscreen

Boli me uvo, ja sam ispala da budem najgora, da budem omražena - pričala je Mina.
Boli me k*rac i za Vladimira, i za tebe... Koliko si puta kiksovala? - upitao ju je Mensur.
Moja greška je što nisam razmislila kako će moje reči da ispadnu. Neću nikome da se pravdam - istakla je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo, ti ne trpiš ovakvo ponašanje, Mina. To svi na svetu znaju. Ona je u "Zadruzi 1", Bog otac nije mogao da je spasi, išla je glavom kroz zid. Mina, da joj se Mensur izdere, postavila bi se kao muškarac, to bi bio haos. Ja Mini više ništa ne verujem, ne želim da mi se poverava. Da je pričala sa mnom kao i sa Zoricom, sve bi mi isto potvrdila. Da li si ti normalna, Mina? Da li si bila zaljubljena u sve one ljude? - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U Vladimira sam bila, ovi ostali su mi bile igračke. Meni je lepo - dodala je Mina.
Za Vladimira nikad ne bi dozvolila da se priča ovako - ubacio se Lazar Čolić Zola, sa čijim mišljenjem su se složili zadrugari.
Evo, ne mogu više, moja greška - rekla je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, ne možeš - dodao je Mensur.
Njoj emocije ne hrane ni mozak, ni srce, ona ne može da se zaljubi. Mina je neko ko se vezuje za muškarca, za fizički izgled. Ona voli fizički izgled. Sviđa joj se kad je neko veći muškarac od nje. Prija joj kad je neko glasniji od nje. Ona jedino voli majku, brata i baku. To je to, ona sebe zavarava da je zaljubljena u nekog ko joj prija. Tako je bilo sa Vladimirom. Njoj prija kad je neko, da tako kažem, stavi na mesto - ubacila se Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se muški rod zgadio posle onoga što mi se desilo u mladosti. Tražila sam nekog ko će da mi pruži sigurnost i pažnju, ja znam i te kako i da volim. Vladimira sam volela, ali isto tako kako nekog zavolim, tako mi se i zgadi u sekundi. To sam ja - pravdala se Mina.

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Zadruga 3

'