AKTUELNO

Sa zadrugarkom više nema šale.

U ranim jutarnjim satima Maja Marinković otišla je do garderobera kako bi se presvukla za spavanje. Maja je potpuno naga stajala među stvarima, navlačeći svoju pidžamu na izjavano telo.

Foto: TV Pink Printscreen

U tom trenutku Lazar Čolić Zola uleteo je u garderober i potpuno nagu odmerio Maju od glave do pete. To ništa ne bi bilo čudno, da Marinkovićeva samo nekoliko minuta pre toga nije bila sa Zolinom bivšom devojkom Miljanom Kulić.

Podsetimo, tokom perioda kada je Miljana saznala da je Zola pisao Maji dok su bili na odmoru preko leta, Kulićeva je žestoko ratovala sa zadrugarkom, ali i tadašnjim momkom. Međutim, izgleda da je Miljana uspela da sve to ostavi iza sebe i nastavi svoj život dalje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali da li će joj odgovarati kada bude videla ove kadrove, budući da je u danima unazad Zola otvoreno pokazao simpatije prema Maji, a već je poznata priča da su tokom boravka na velelepnom imanju tokom drugog serijala jedno drugom upućivali samo najlepši komplimente, pa je Čolić poznat po tome što je hvalio zadrugarkine noge.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta će se desiti u nastavku rijalitija i kako će teći tok serijala koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, ostaje nam da vidimo, zato ne propustite sva dešavanja sa velelepnog imanja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Lazar Čolić Zola

#Maja Marijana

#Zadruga

'