AKTUELNO

Nastaće haos!

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je večeras u Belu kuću kako bi se odigrale još jedne "Nominacije". Zadrugari biraji između Miljane Kulić i Nikole Orozovića, koje je za svoje potrčke odabrao Stefan Kandić Kendi. Ana Korać je poručila Miljani da joj nije zaboravila svađe iz "Zadruge 2", te da je zbog toga nominuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane i Orozovića, krenuću od njega. Jako je dobar dečko, izašao mi je u susret. Nemoj da se pecaš na ove bezobraznike što te ovde diraju. Nema potrebe da se ljutiš. Sa Miljanom ove sezone imam korektan odnos, nismo se svađale, ali ima nekih stvari od prošle sezone koje nisam zaboravila, moram Miljanu da pošaljem u izolaciju - rekla je Ana, a onda je ustala Jovana Tomić Matora:
Orozoviću, rekla sam ti sve što sam mislila, ti si jedan od retkih ljudi sa kojima nekad ne progovorim nijednu rečenicu tokom dana. Mislim da radiš stvari promišljeno, da znaš šta radiš. Vrlo dobro znaš šta radiš i zato ti padne klapna. Što se tiče Miljane, ne bih da dužim, svi znaju, ne bih da se osvrćem, svi znaju da smo ona i ja imale ozbiljan konflikt prošle sezone. Preko toga nikad ne bih prešla - krenula je Matora.
Što ne znači da nećemo i ove sezone - nadovezala se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad god budeš želela možeš da ga započneš, ja sam za to da bude na nekom drugom mestu - dodala je Jovana.
Kad? O tome pričaš godinu i po dana - uzvratila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ti tata ne bude odbijao pozive, onda ćemo da se vidimo - odgovorila je Matora.
Moj tata ne odbija pozive - rekla je Miljana.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ana Korać

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

#Zadruga 3

'