AKTUELNO

Ispričao je svoju verziju priče!

Sedma sila je odmah na početku emisije ,,Pitanja novinara" obratila pažnju na novog zadrugara Davida Dragojevića koji je večeras postao novi učesnik ''Zadruge 3''.

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević se odmah osvrnuo na njegov sukob sa rođenim bratom Dejanom Dragojevićem, gde mu je konkretno postavio pitanje kako bi se konačno razrešila misterija netrpeljivosti koja je nastala između njih dvojice.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je kontradiktornosti u odnosu sa tobom i tvojim bratom Dejanom. Nešto drugo si govorio ti, a drugo je govorila Ana. Kada je počeo animozitet u Zadruzi 3? Došlo je do pomirenja, lepo ste se družili, čak ste njih ispratili do Šimanovaca. Šta je tebe izrevoltiralo? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bile su konstantno neke priče da sam ja bio kriv. Ako si moj brat, te priče ne komentarišeš. Ne možeš da kažeš da sam ja bio loš, pa i da sam smeće. Iva i Tara su imale raspravu i onda on kaže u kameru meni ,,Izvini", ali kao Ana je bila napadana isto ovako. Isto je Dalila Anu pominjala. Ništa ružno ja nisam rekao, ja sam samo odgovorio na ono što su oni pričali. Ja nisam davao izjave do tad. Ja sam uvek pričao da je bio voljen još kad je bio beba, ništa nisam vređao. Od momenta kad je rekao Miloš Dejanu da nisu zanimljivi, oni su tad počeli da pričaju o našoj mami. I čim nisu u centru pažnje, oni pominju nas. Hvatali su se za neke gluposti, neće da pruže ruku i tako neke stvari. Ja njega volim najviše, ali neke stvari sam demantovao. Ja sam se čuo sa kumom, demantovao sam i da sam ga blokirao. Ta cela priča počinje od njih i pravljenja žrtve. Ja nikad nisam vređao, mi smo i sada normalna porodica. Pogodilo me i što sam čuo da je Dejan pričao da je bio zlostavljan, to me pogodilo. Pozvao me, to sam video. Dalila sve mora marketinški da odradi. Ja ni poruku nisam otvorio. Mama se loše oseća, mora da ide na operaciju - rekao je David.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'