AKTUELNO

Šokantna ispovest!

Nakon što je Iva Grgurić ispričala ponovo svoju potresnu životnu priču o odnosu sa oženjenim čovekom Marijanom Šarićem, te je tom prilikom otkrila i da se njegova desna ruka, kako je zadrugarka tvrdila zove Zoki, prepričala im je kako se spasla iz cele situacije.

Grgurićeva je tvrdila da ju je majka podržala da bude u aferi sa Marijanom, a nakon što je on otkrio da pored njega ima dečka, zadrugarka je ispričala da ju je maltretirao. Trenutak kada je počeo da ja maltretira, Iva je iskoristila da pobegne kod dečka kog je krila, pa je ispričala kako je sve to izgledalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga smo otišli van Hrvatske, da se smirim, došli smo i u Beograd, bili smo tri dana, kao da se brinuo da nemam traumu. U tom trenutku kad je bio pored mene. U tom momentu kada sam bila u nervonom rastrajstvu. Kada sam izašla iz tog stana, zavolela sam ga od prvog trena, jer je dečko bio posvećen meni. Trajalo je četiri godine, njegova familija me je prihvatila, znali su da me je ovaj maltretirao, ali ovde neki ljudi nisu skapirali neku priču. Ovaj nije popuštao, on ti je čak i moju najbolju drugaricu počeo da plaća nakon toga da mu prenosi informacije, on nije mogao doći do mene uopšte. Mi smo se preselili u Bosnu. Ona se čuje sa njim, finansira je, a za uzvrat mu prenosi informacije, to mi govori prijatelj Filip. I da joj je kupio novi Ajfon i tako je bilo, ja nisam mogla da verujem. I to meni potvrdi, ja nju nazovem i pitam je gde je i da li se čuje sa ovim, ona mi kaže da se ne čuje, od kad je meni to napravio. I ja je pitao odakle joj novi telefon, kao kaže da su joj roditelji kupili. Ja njoj kažem sve, pukla sam, to me je najviše dotuklo. Kad smo se vratili iz Bosne, bili smo u jednom klubu, ulaze trojica koje je on platio i staju nam ispred stola i gledaju nas pet minuta. I tu smo mi čuli da su hteli da nam bace koktel u auto. Mi smo se usr*li, taj auto je morao i da ga proda odmah nakon toga. Mi smo se sklanjali, menjala sam brojeve telefona. Pa mi pošalje poruku sa skrivenog broja, pa su nam došli u stan u tri ujutru, i kucali nam na vratima. Godinu ipo dana nakon toga on je mene opsedao. Jednom smo naišli na njega, na semaforu crvenom - objasnila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'