AKTUELNO

Zadrugarka odmah morala da reaguje!

Nakon što je Natalija Ibraimov odlučila da postavi Milicu Kemez za ovonedeljnog vođu, njena prijateljica Ivana Krunić osetila se povređenom jer nije čula svoje ime.

Zadrugarka je ustala i otvoreno priznala da se osetila povređenom, zbog dve rečenice koje je Natalija napisala u oproštajnom pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam smorena iskreno da ti kažem, još mi to odzvanja u glavi. To da se Bane vrati na kolosek i da Erminu voli. Ubrajala sam je u najbliže ljude i nije mi bilo jasno. Ako se meni zameraju moji ispadi, u svakom prijateljstvu dolazi do svađa. Ja sam se njoj izvinila, ne znam, šta je tačno pozadina toga, ali te dve rečenice su me jako povredile - izjavila je Ivana, pa potom dodala:
Ona mene poznaje napolju, znam da je na to misila, gledala je i svađe sa mojim bivšim dečkom. Ona ne poznaje mog bivšeg, a nikoga ga zapravo ne poznaje.
Laž, bila si sa njim na potpisivanju ugovora - tvrdila je Ermina Pašović, što je Krunićeva tvrdila da nije istina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je Natalija imala nešto da iznese o Ivani, smatram da je trebalo da mi kaže. To vrati se u kolosek, nije mogla ništa da mi zabrani, ali je mogla da mi kaže neke stvari. To sam shvatio da ja u mojoj vezi koja mi je najbitnija, verovatno nije dobro i da treba da se vratim u neki kolosek. Šta god da je saznala ili znala, trebalo je da mi kaže - dodao je Čolak.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

Autor: O. B.

#Zadruga

'