AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

U Beloj kući je nastala opšta pometnja kada se saznalo sve o aferi ,,Pismo", a koje je Marko Janjušević Janjuš dao Ivani Šopić dok je ona bila u vezi sa Filipom Đukićem, a poznato je da je u njemu izneo svoja osećanja koja gaji prema njoj.

Filipu nije bilo svejedno kad je za to čuo, pa je insistirao da sazna kada je ona tu poruku dobila.

Ti si sve prebacivala na mene! Bila si zaljubljena u mene, a sa njim si radila ko zna šta. Što mi nisi rekla za pismo? - pitao je Filip.
Ja sam gledala rijaliti, pričajte istinu! To je bilo dok si bila sa Filipom! - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina Vrbaški više nije mogla da ćuti, pa stala u Ivaninu odbranu i istakla šta sve zna o Janjuševim postupcima.

Ja sam prvi put videla Janjuša zaljubljenog kada smo kao pobednici bili u emisiji ,,Amidži šou". Ovde ne treba samo Ivana da se napada, nego i Janjuš. Da mu ovo nije odgovaralo, on to ne bi prihvatio. On kad ide ka njoj on prati kamere. Ljubi je u obraz. Neću da grešim dušu, jednom kad je ispala svađa na radiju, ja sam videla da je Janjuš pokušao da poljubi Ivanu u kazinu. Ona se samo okrenula. Ja bih pitala Janjuša da li je sa Vladimirom pričao o Ivani i to loše?! Za Maju mi je rekao da je samo predmet za sp*dnju i pokušaj da sakrije to što on oseća prema Ivani. On sad sarkastično priča da bi pokušao da sakrije svoje emocije - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene samo zanima da li je to muvanje trajalo dok smo bili u vezi?! Ja znam šta sam provalio ovde kad sam bio sa tobom - pitao je Filip.
Nije, sve je to bilo onda kada smo bili u svađi, čim smo se pomirili, ja sam se od njega distancirala. U Janjuša nisam bila zaljubljena, imala sam simpatije - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'