AKTUELNO

Zbog ovoga će nastati haos!

U nastavku emisije, David Dragojević je bez daha otkrio šta je prava istina o razdoru koji se dogodio u njegovoj porodici, a nije sakrio da su njihovi prijatelji i rodbina šokirani ponašanjem njegovog brata Dejana Dragojevića i Dalile Dragojević.

Ono što će zasigurno ostaviti veliki utisak na sve jeste Dejanov pokušaj da od svoje supruge sakrije kako je uoči sahrane njegovog dede iskoristio priliku da svojoj mami Biljani Dragojević pošalje tajnu poruku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što ja pričam ne mislim samo ja, nego svi. Svi naši prijatelji kažu da su u šoku. Kada je Ana ušla, svi su videli kakva je zapravo Dalila i da ne mogu da veruju kakva je. Vole Dejana, ali vidi se šta mu ona radi i koja je razlika između nje i Ane i gde je ta priča otišla. Pričaju da sam sve radio zbog marketinga, a ja sam ovde ušao zbog Ane. Kad je bila sahrana, rekao sam mu da ništa ne pričam. A, onda je on ustao ovde i pričao kako sam ja njemu nešto rukom pokazivao - rekao je David.

Ana Korać je ispričala kako je njihov susret bio emotivan i dirljiv, iako je Dejan pred kamerama tvrdio da njemu nije bilo dozvoljeno da se pozdravi sa najbližima.

Ja sam bila pored, Biljana je prišla i nacrtala je na staklu srce i počela je da plače. Ja sam posle pitala šta je on pokazao njoj, a ona kaže da joj je okrenuo dlan i pokazao nešto. Ja kad sam njega pitala, on je pogledao u mene, a Dalila koja za to nije znala ispitivala je mene šta se desilo - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

David je rekao iskreno sve, moram da budem iskrena. Dalila je njemu isprala mozak, Dalila je ta koja je zavadila porodicu! - rekla je Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'