AKTUELNO

Nije joj zamerio!

Publika je u emisiji "Pitanja gledalaca" tražila od Mateje Matijevića da prokomentariše rečenicu koju je Milica Kemez rekla tokom jednog razgovora njegovoj devojci Tari Simov. Ta rečenica glasila ja: "Mateja se smuvao sa tobom, kada je video da neće ući neka bolja riba".

Foto: TV Pink Printscreen

Pa iskreno, ne znam šta bih rekao na tu temu. Ako je to njeno mišljenje, onda to govori kakvo mišljenje ona ima prema Tari. Ja sam rekao da je Tara fizički moj tip, da ja volim mršave devojke, duge noge... - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to rekla u smislu da sam videla da se Mateji sve vreme dopadala Tara, ali da je čekao. Ja nisam htela da kažem da Tara nije dobra riba, meni je Tara prelepa. Mateju su uvek povezivali sa drugim devojkama. On je govorio da mu se ona ne dopada... Ja sam htela da kažem, kada je shvatio da je Tara najbolja za njega i da neće ući još neka devojka, da je ušao u vezu sa Tarom - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, niko ti ništa ne zamera. Sada tumačimo rečenicu. Ja imam izuzetno visoko mišljenje o sebi. Sve što je meni smetalo, je upravo to što se i sada negde dešava, jer Tara ima neke ispade i momente koji meni smetaju. Ja ne znam zašto bi Milica ovo pomislila - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si promišljeno ušao u vezu, nisi srljao kao ja... Sačekao si i ušao si u vezu sa Tarom. Ne znam šta sam loše rekla? Svako ima svoj ukus - govorila je Milica Mateji.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'