AKTUELNO

Zadrugari pomno pratili njihova izlaganja.

Sledeći klip koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, bio je razgovor Sofije Simić i Lazara Čolića Zole, i to o njegovom odnosu sa bivšom verenicom Miljanom Kulić. Simićevu je zanimalo

Foto: TV Pink Printscreen

Pitala me je u kakvom sam odnosu sa Miljanom, ja sam ispričao sve. Rekao sam da se ne kajem što sam prišao Miljani, čuo sam je kako plače u izolaciji. Normalno smo sve pričali, smirila se. Rekla je posle toga: "Ja sam bila uz tebe kada te je boleo zub, ti za mene sada, sad smo jedan jedan". Naljutila se što sam rekao da neću da spavam u istom krevetu, htela je da spavamo ona, Karić i ja. Izbegavam da budem u društvu njenom dok ne prođe sve - ispričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih volela da i Miljana i Zolja nađu svoju put i sreću. Oni nisu jedno za drugo, neka ne gube vreme. Neka ne ruši odnos sa ovom devojkom. Lepši je par i sa Sofijom i sa Ivom. Najlepši par sa bilo kojom, samo da nije sa Miljanom - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam problem da uđem u rehabilitaciju kad je on tu, emocija više nemam. Ja se nadam da će ova priča da se završi, vidim tek sad kako to izgleda - istakla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadruga 3

'