AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Naredno pitanje je postavila Dragana Mitar Mlađi Jovnaoviću, a ono je glasilo: "Kaži mi svoje mišljenje o Mensuru, trenutno sada".

Foto: TV Pink Printscreen

To svi znaju. Antipatičan mi je. Ušao je sa takvim stavom, mislio sam da je u pitanju samo Vladimir, ali je on nastavio da iritira i kad je izašao Vladimir. Pokušava da ispadne žrtva, a niko ga ne napada. Kad upadne u svađu ne ume da odgovori nego odmah vređa, preti. Ovde ima i kvalitetnih ljudi sa kojima možeš da se družiš. Ne družiš se ni sa kim, skoncentrisao si se na Minu. Nema potrebe da ulaziš u sukobe, čačkaš ljude, kažeš imaš pravo, a kad oni tebi pokažu svoje pravo, ti počneš da pretiš. Ne znam da li želiš da se predstaviš kao negativac ili si stvarno takav. Ja sam na početku pokušavao da smirim tebe i Vladimira, ali antipatičan si mi - odgovorio je Jovanović, a zatim postavio pitanje Banetu Čolaku.
Vidim da ti je jako teško, šta se dešava između tebe i Ivane, da li ćete se pomiriti na šta to liči - pitao je Mlađa.
Naravno da mi je teško i zamerio sam joj, ali poštujem tu njenu odluku. Ona oseća da ne treba ni da mi priđe, ja ću se tek skloniti od nje. Nedostaje mi, ali skloniću se, stegnuću se i izdržaću - zaključio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'