AKTUELNO

Bivše drugarice zaratile na krv i nož.

U večerašnjoj "Igri istine" bilo je i te kako turbulentno, a naredno pitanje postavio je Lepi Mića Jeleni Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras u komentaru Šopićeve ona je tebe opisala tako kako te opisala. Ja sam ustao kad je Janjuš iznosio svoje mišljenje o nominaciji, i rekao sam da ste ti i Ivana najbolje drugarice na svetu, za tebe Vlada da si najlepša, najmoralnija, Janjuš za Ivanu da je najviše voli, i sve to ispada da nije tačno. Do koga je to - pitao je Mića.
Ja se sećam da si ti svaki put kad smo Ivana i ja sedele dolazio i govorio da mi ne možemo da se družimo jer smo potpuno drugačije. Ja ne mogu da kažem da je do bilo koga od nas. Ne mogu nikog da okrivim, ali mislim da je ovo najprirodnije stanje. Premestila sam se odatle jer mi smeta njena negativna energija - rekla je Pešićeva.
Ne, nego zbog Vladimira, sedela si ovde a bile smo mesec dana u sukobu. Vladimir ti nije odgovarao - dobacila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam ubeđena da ćemo mi ostati rezervisane, ali da ću moći mirno da spavam, ali osećam nervozu. Ogovaram te jer si ti dovela moje prijateljstvo sa Borom - navela je Jelena.
Ti ne vidiš da si višak, to je nezdravo, ti si višak i privezak. Ja sam svakakva, a ti si višak, ja bar nisam višak - rekla je Šopićeva.
Meni je jasno da se ti meni diviš. Neću da kažem sve što mislim, jer neću da se raspravljam sa tobom - navela je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci šta si mi rekla napolju kad sam ja iznela sve o Janjušu - rekla je Ivana.
Rekla sam da nije u redu da se samo ti oduđuješ. Moraš mnogo da podigneš nivo komunikacije da bi se raspravljala sa mnom - navela je Jelena.
Ceo život ćeš biti moja bivša najbolja drugarica. Moj nivo komunikacije ti je odgovarao kad sam te branila. Pričala si: "Ivana ti si pametna, ti mene možeš da odbraniš". Tad nisam bila seljanka već sam bila elokventna - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi seljanka nego si loš čovek. Jeftino ponašanje, jeftin hod, jeftino je sve kod tebe - zaključila je Jelena.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'