AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio je pitanje Davidu Dragojeviću zbog čega je došlo do žestoke rasprave sa Milanom Petkovićem, koja je Belu kuću podigla na noge.

Foto: TV Pink Printscreen

On je postao sujetan, trudi se da uvek ispadne fin, počev od budžeta koji je delio. Znam da se šlihta, da radi jedno, govori drugo. Rekao sam da ne želim da pravim sebi neki problem, ušao sam u tu raspravu malo burnije nego što je trebalo - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim mnogo da pričam o čoveku koji je prodao čast svoje porodice. Dečko, ne znam iz kog razloga, ima averziju prema meni još iz dvojke, valjda sam mu antipatičan, što je okej. On je došao do kreveta gde držim namirnice zajedno sa Pandom, krenuo je da gleda, prišao sam ga najnormalnijim tonom: "Šta radiš tu?", na šta mi je on rekao da ne mafijam. Pitao sam ga da li je mislio ozbiljno, tad mi je rekoa da će mi se p*pišati po krevetu, uzeo me za ruku i izbacio iz garderobera. To me je iznerviralo, svađali smo se - objašnjavao je Petković.
Zbog čega mešaš porodice, je li on mešao tvoju? Smeta mi sve ovo, jer lažeš! Jesi ti video da ti je on ukrao flašu, nije ti ništa ukrao? - umešala se Ana, braneći svog verenika.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#David Dragojević

'