AKTUELNO

Preko ovoga neće da mu pređe.

Ulazak Nikše Kokanovića je napravio pravu pometnju u Beloj kući. Naime, iako je Nikša prišao da se javi Jovani Tomić Matoroj, ona ga je ignorisala tvrdeći da je zbog njega njen prijatelj završio u zatvoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve zadrugare je zaintrigirala ova priča, te su je ispitivali da im objasni pojedinosti. Matora im je otkrila da je supruga tog prijatelja koji je završio u zatvoru došla da je poseti za Novu godinu i da joj je tom prilikom rekla da taj njen prijatelj, izvesni Ivan ima problema.

Sad svi znaju to. Imala sam čoveka sa kojim sam odrasla, imala sam Ivana i imala sam Mikija. Imam tri drugara za koje bih život dala. Za Novu godinu je trebalo da dođu Sanja, njegova žena i on. Njegova žena je bila ovde za Novu godinu i ona mi je objasnila šta se desilo. Ja sam uzela i blokirala ga. Kada se sve to desilo, ja sam bila u "Zadruzi 1" , bila sam i u "Zadruzi 2". Obradovala sam se što sam ga videla i saznam pravu priču. Ja neću da komentarišem zbog njega. Ivan je još u zatvoru, on je pušten - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' završeno suđenje? - upitao je Stefan Karić Matoru.
Trebalo je da izađe za Novu godinu, ali nije. Ako je neko uradio ovo mom drugu, taj ne može da mi bude drug. Ja sam se sa njim (Nikšom) družila. Bila sam zatvorena, nisam znala šta se sve izdešavalo. Ja nemam veze sa tom pričom, samo što je to jedan od mojih drugova - jadala se Matora zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jovana Tomić Matora

'