AKTUELNO

Biće veselo!

Veliki šef ovog nedeljnog popodneva zadrugarima je poslao pismo koje je pročitala Milica Kemez, koja je ove nedelje na poziciji vođe. Veliki šef zadrugare je obavestio o detaljima izazova koji ih očekuje danas.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, pre nedelju dana ste započeli zadatak obeležavanje svakog zadrugara osobinom koja ga karakteriše. Na samom početku ovog sastanka će oni zadrugari koji su prošle nedelje već obeleženi, zalepiti na leđa osobinu koja im je tada dodeljena, a zatim ćete početi sa biranjem osobina za zadrugare koji prošle nedelje nisu dobili to. Na vama je da se za svaku osobinu od onih koje su napisane, dogovorite kome pripada - pisalo je u prvom delu pisma.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki zadrugar na kraju ove igre mora imati po jednu osobinu koju ste im dodelili. Ne sme biti zadrugara koji nisu dobili osobinu ili ste im dodelili dve. Osobine morate nositi na sebi tokom celog dana. I za kraj, smisao ovog zadatak je da svako od vas dobije osobinu koju poseduje - pisalo je na kraju pisma.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su zatim nalepili osobine koje su dobili prošle nedelje, a onda su započeli sastanak. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'