AKTUELNO

Neće mu se svideti!

Dragana Mitar bila je prva zadrugarka koja je obavila razgovor sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. Naime, odmah po početku razgovora dotakla se brutalne rasprave koju je imala tokom jučerašnjeg dana sa Edisom Fetićem, zbog koje se orilo na velelepnom imanju.

Iako su uspeli da razreše nesuglasice, kako Dragana tvrdi, kroz priču dotakla se nekih ključnih karakteristika koje joj smetaju kod Fetića.

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta se nešto izdešavalo, neke stvari su mi se nakupile, izgleda da i meni živci popuštaju polako, ali biće valjda to okej. Ja mnogo te svađe primam k srcu, uhvatim se neke rečenice koje mi zasmetaju i zabole. Jednostavno onako mi se sve skupilo, jedina osoba koja može da me iznervira je on. Posle sam sebi rekla: ,,Šta mi je ovo trebalo". Impulsivno sam reagovala. On dosta reči kaže što ne misli. Mislim da smo juče preterali i on i ja. Ali jučerašnja svađa nije mi trebala. Taj januar nam je bio svađalački mesec, i Nova godina, i moj rođendan, i te neke reči koje su spominjane za decu, onda njegov inat, onda odgurivanje mene, posle u Rajskom vrtu. Kod mene u ljubavi nema poniženja. Ja ne mogu nekoga od 30 i kusur godine da menjam. Nekad se ponaša nedokazano, kao nekom detetu da moram da objašnjavam. Meni je to bežanje od problema - pričala je Dragana, pa je dodala:
Ako se vratimo unazad, neki period, uvek me je nervirao taj njegov inat. Ja se nalazim između dve vatre, Marko je neko sa kime se družim, Edis mi je emotivni partner i kad se njih dvojica posvađaju, onda se nađem u nebranom grožđu. Neki njegovi neprijatelji, biće i moji. Žao mi je što se ovo desilo, jer neću da pokazujem drugim ljudima te naše probleme, jer ljudi se smeju tuđoj nesreći - rekla je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'