AKTUELNO

Otvorila dušu pred nacijom!

Zadrugarka Dragana Mitar tokom razgovora sa voditeljem Ognjenom Amidžićem otkrila je i da li je sigurna u odnos sa svojim izabranikom Edisom Fetićem, zbog okolnosti njihovog odnosa.

Naime, dok Fetića kod kuće čeka zakonita supruga Zilha sa troje maloletne dece, on je ipak odlučio javno da je prevari i uplovi romansu sa Draganom, tvrdeći da će podneti papire za razvod braka, što i dalje nije učinio.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene kada ljudi pitaju, jesam sigurna, ali sve vreme me nerviralo to neko njegovo nepoverenje prema meni. Kao da nikada nije radio prema sebi, već po mojoj reakciji. On i sad govori to, da li ću se ja pomiriti sa bivšim mužem, stalno je ta neka rezerva, onda sam i ja tako kao i on. Ja se nisam tako vodila. Nema ono ,,ali", stalno ima rivaliteta, ako je on uradio, onda ću ja i obrnuto. Dogovorili smo se za zajednički život, jedva čekam da se razvedem, da budem slobodna, isto tako i on. On mi je rekao da ne može da bude sa nekim koga ne voli, tako i ja. Da li imala petoro ili desetoro dece, nebitno. Mislim da ima dovoljno godina, da može sam da snosi posledice. - izjavila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'