AKTUELNO

Matijević smatra da je raskid sa Tarom nešto trenutno.

Nakon Tare Simov, Mateja Matijević je naredni zadrugar koji je išao na razgovor sa voditeljem Ognjenom Amidžićem.

Foto: e-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs, Pink.rs/S.Kojić

Tara je tokom intervjua istakla da je njen raskid sa Matejom definitivan, dok Matijević ne deli isto mišljenje sa Simovom, te je rekao da bi voleo da popričaju o svemu što se dešavalo među njima.

Sada smo često u svađi. Raskinuli smo zbog gluposti. David i Petković su se svađali, i ona se umešala. Ona je stala u Davidovu stranu, a sa Petkovićem je tu pet meseci. Ništa konkretno se nije desilo među nama, ništa veliko, ali se mnogo toga nakupilo. Ja nju volim. Meni je ona ovde najbolji prijatelj i koliko god mi sad ne pričali, ona je moj najbolji prijatelj. Ja nju najviše volim. Ja sam malo mirniji tip, ona je ta koja se svađa. Možda je došlo do pucanja, jer konstantno među nama ima tih turbulencija. Ništa se strašno među nama nije dogodilo. Sa moje strane ja ne vidim zašto mi ne bismo ostali okej. Ja sam nju pitao danas da li možemo da ostanemo prijatelji, ona mi ništa nije odgovorila, samo je okrenula glavu - ispričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sam kraj intervjua, Matijević je priznao da ne bi bio ni sa jednom drugom ukućankom osim sa Tarom.

Ne vidim sebe ni sa jednom drugom devojkom ovde. Sa ovim trenutnim izborom, ne vidim sebe ni pored bilo koje devojke. Ona je sada besna, videćemo šta će biti. Ako možemo da ostanemo u okej odnosima, zašto da ne ostanemo. Ja se nadam da će se to rešiti, da ćemo ljudski porazgovarati - rekao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'