AKTUELNO

Čolak nije želeo da joj se pravda.

Tokom večeri je došlo do rasprave između Miljane Kulić i Ivane Krunić i Baneta Čolaka. Naime, Miljana se ražestila i optužila njih dvoje da su joj ukrali cigarete, a ona im je uvek davala kada su joj tražili.

Zakuni se u Jasminu da mi nisi ukrao cigarete. Ukrao si mi cigarete! Zašto to radiš kada ti uvek dajem - insistirala je Miljana da joj Bane prizna krađu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, ukrao sam ti. Uzmi šta hoćeš. Neću da se kunem u majku zbog pet cigareta. Barbara mi je dala cigaretu. Ti stvarno veruješ toj osobi da sam ja ukrao cigare? Ako ti je lakše da ti priznam, jesam uzeo sam ti. Dve sam stavio u usta, dve u nozdrvu i jednu u uvo - rekao je Čolak.
Uzela sam ti ja. Uzmi šta god ti hoćeš. Mi smo ti ukrali, ja sam ti ukrala i to je to - dodala je Ivana Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove reči su dodatno iznervirale Kulićevu koja je urlala po spavaćoj sobi zbog Čolakovog postupka, te mu je ukrala brašno, kafu i čajeve i razdelila ukućanima.

Od mene koja sam ti uvek davala cigarete ti si našao da kradeš. Sram te bilo! Ivana je ukrala, ti si u garderoberu pokazao da hoćeš pet cigareta. Rekla sam ti da mi priznaš da si ukrao i da ti ništa neću uzeti. Čolak mi je krao i kada sam bila trudna. Svake nedelje ću da ti kradem hranu - besnela je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Miljana Kulić

'