AKTUELNO

Mina je istakla da joj Mensur prebacuje da flertuje sa drugim muškarcima.

Voditelj Milan Milošević je posetio zadrugare kako bi sa njima pretresao sva ovonedeljna dešavanja, a kao jedna od tema na repertoaru našao se i odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića.

Naime, Mensur je Mini u nekoliko navrata prebacio jer flertuje sa drugim zadrugarima, a onda je ona objasnila o čemu se radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li možeš da ponoviš sve ono što si rekao Mini ispod jorgana? - upitao je voditelj Milan Milošević Mensura.
Bila je priča da sam ja njoj zamerio nešto što nisam. Ja sam se sinoć gušio u palačinkama. Ona je došla, ja sam se okrenuo da zaspim, ja nisam mogao da dišem, pretrpao sam se, počelo je da me guši i ona je to shvatila kao da je meni zasmetalo što je ona otišla da da Davidu palačinku - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta je bila da sam se ja iznervirala. Ne nabija on meni osećaj krivice, samo mi ne vidimo isto neke stvari. Mi se u nekim stvarima ne razumemo, pravimo probleme bez problema. On ne želi da ja budem osoba koja je pristupačna svakome. Rekao mi je da moram da pazim na svoje oči. Ispašće da ja flertujem. Pitao me je da li ja hoću da odnesem Davidu palačinke, ja sam rekla da hoću. Ja se nikome ne nabacujem, niti sebe dajem kao što on misli. Ispada da sam ja sebe nametnula i ponudila - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći problem je što istina ljude najviše boli. Njega najviše boli kada se spomene Vladimir Tomović. Shvatićeš da si ti izigrana budaletina. Mina se u rijalitiju ne zaljubljuje. Nisi ni prvi, a ni poslednji. Jedini u kojeg je bila zaljubljena je Vladimir Tomović, sa tobom je ljubav iz osvete - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'