AKTUELNO

Ovo je bila kap koja je prelila čašu!

U toku porodičnog sastanka, Lazar Čolić Zola imao je potrebu da pohvali svoju nesuđenu taštu Mariju Kulić, koja ih je za svoj rođendan počastila kada je dobila iznenađenje koje ni najmanje nije očekivala.

Zola je tvrdio da su sve uradili zarad šou programa koji je bio i više nego zanimljiv, ali je haos nastao kada se dotakao odnosa Dragane Mitar, Edisa Fetića i Marka Đedovića.

Moram da kažem da smo se mnogo iznenadili kako nas je Marija ugostila juče, mi smo samo želeli da se našalimo. Niko nije došao zbog pića i hrane - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da ste došli da biste pili, ali dobro, nisam ja od juče. Mi ćemo uvek biti u istim odnosima, e sad, kakvo će poštovanje biti, biće okej - rekla je Marija.
Ja to moram da demantujem, mi smo stvarno hteli da napravimo šou, sigurno je bilo mnogo zanimljivo. To je Đedovićeva ideja bila. Što se tiče Mensura, mislim da je više arogantan. Veštačke frke pravi. A što se tiče Dragane i Edisa i svađe sa Đedovićem, problem je što on komentariše njihovu vezu i unosi nemir. Đedović se okrenuo protiv jer je čuo da ima osudu naroda

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo čekao situaciju da vidim šta se dešava, da bih mogao da dam svoje mišljenje! Kada sam dobio potvrdu za svoje mišljenje o Dragani koja mi je ispričala jednu priču, on drugu. Ja svakako verujem Dragani, bila je iskrena uvek. Edis laže! - rekao je Đedović.
Ja moram da kažem, lično je meni Dragana rekla da je Đedović osuđen zbog naroda - rekao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekao da je to glavni problem što ti komentarišeš njihov odnos, a pre toga si krio šta misliš o svemu sve dok nisi čuo da te narod osuđuje! - rekao je Zola.
Ma, Dragana veruje da je njoj Edis najveća greška, zato se i svađa sa njim! Sve mi je rekla i ja joj verujem! - rekao je Đedović.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'