AKTUELNO

Rekla je sve šta je imala.

Zadrugarka Ermina Pašović iznenadila je sve cimere svojim izlaganjem, jer je u toku porodičnog sastanka priznala da je dala hranu svojoj oštroj suparnici Ivani Krunić, ali i bivšem dečku Banetu Čolaku.

Ona im je zbog toga prebacila za stolom, a onda se ponovo dotakla teme o Jeleni Pešić i njenom priznanju da je zaljubljena u Edisa Fetića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nebitno ko nema šta da jede ili je uskraćen, ja sam rekla i Mimi i MIoni, kad napravim veću količinu daći im, to nije problem. Dala sam im 4 jaja, a oni su to napravili sp*dnju. Nije bitno ko nema, dobiće uvek. Sledeća situacija - rekla je Ermina.
Ne možeš to da kažeš, mi nismo siročići i mi imamo šta da jedemo! - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je meni došla i rekla to što je priznala, ja nikom ništa nisam rekla. Marija je pričala o toj temi, ja sam bila šokirana. Ja sam pomislila da je zadatak - rekla je Ermina.
Ako nekog volite, vi ne pominjete da li je zadatak ili ne! - rekao je Lepi Mića.
Bolje da sam naglasila da je zadatak, nego da i tebe napadaju u ,,Igri istine" kao što su mene! - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Ermina je žestoko napala i Mensura Ajdarpašića koji je nastavio da je provoria ničim izazvan.

Dalje! Mensur mi je trn u oku! Činjenica je da ga ne mogu očima gledati. Ja sam ga zamolila, rekla sam da zaustavimo sukob! Da bi gospodin opet uzimao u usta mene i Baneta Čolaka! Provocirao je opet! Na svaku provokaciju ga više neću ignorisati, nakačiću se i ja tebi na grbaču opasno! - rekla je Ermina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'