AKTUELNO

Povela se ozbiljna polemika tokom "Pitanja gledalaca".

U emisiji "Pitanja gledalaca" govorilo se i odnosu Marije Kulić i Lazara Čolića Zole, kao i kako njihove svađe koje traju već dve godine utiču na Miljanu Kulić. Ovom prilikom došlo je do nove svađe između Marije i Čolića.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek je čestitao rođendan. Šta treba da kažem: "Napolje"? Mnogo ružnih reči i uvreda je bilo sa njegove strane. Sa moje po potrebi. Miljana sigurno ne može da pređe preko nekih stvari. Zola je pokazao svoje pravo lice ispred apartmana. Ona mora da shvati da je to završeno. I on se izjasnio da je završeno. Ja smatram da emocija nije ni bilo sa njegove strane. Kao što znate, dobio je naziv "lažov". Stavio je svoje prijatelje iznad nje! Mislim da je sve jasno - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se da vodimo rat dve godine. Ne smatram da sam ja radio nešto da bih Miljanu povredio. Da sam smatrao da će Miljanu na bilo koji način to da povredi, ne bih poslušao Đedovića. Naravno da mi je Marija negativno odgovorila. Ja sam neko ko ne može da ostane imun. Neću da pustim da me neko vređa - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si prvi mene nazvao k*rvom i to nisi znao da sam tu i da slušam! Ti si se obraćao u kameru, a Miljana je bila pored tebe! Tada si pokazao svoje pravo lice. To je tvoj inat i namerno si radio sve da bi nju isterao iz takta - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si pre pet dana pljunula Miljanu zbog Zole, a ti se sad ljubiš sa njim. Ona odlično sve trpi! Da je imala Vašu podršku, uživala bi u ljubavi - rekao je Edo, Mariji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona prvo krene u raspravu sa njim, pa mene umeša - branila se Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se ljubiš sa njim? Svaka čast Đedoviću kako vas je navukao! - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa ovim što je mama izjavila - bio je Miljanin komentar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'