AKTUELNO

Ovome se nije nadala da će se čuti!

Naredno pitanje bilo je za Taru Simov, a gledaoci su odlučili da raskrinkaju njeno drugarstvo sa Milicom Kemez, te su hteli da znaju zbog čega je naziva najboljom drugaricom, kada to, kako su tvrdili nije zaslužila.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Lunu, ups Taru. Tara, možeš li nam reći na osnovu čega Milicu Kemez nazivaš najboljom drugaricom koja te proziva, u svakom izlaganju kada je nešto negativno u pitanju? - glasilo je pitanje.
Ja Milicu neizmerno volim, jer mi se našla u situacijama kada mi je bilo teško. Davala mi je saveta, u ovoj situaciji sa Matejom, pre nego što smo bili zajedno, bila je jedna od troje ljudi u kući koja se borila za našu ljubav. Međutim, od kada sam sa Matejom, naši stavovi o mom odnosu su se promenili - izjavila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića se umešao u razgovor, te je tvrdio da je on priču da je Milica lažni prijatelj Simove pričao odavno, što je plavuša htela da demantuje.

Ne znam kada je to Tara plakala, sve to iz tog pitanja, je ona meni zamerila, ja mislim da je to možda u tom trenutku bila istina, ali nije realnost i svakodnevnica. Ja sam rekla da se ona borila za njega tri meseca i da on sad treba da se bori za nju i da ne vidim razlog da raskinu - pravdala se Kemezova.
Ja moram da demantujem gluposti koje dolaze od Tare, te stvari koje ona govori, ispada da joj ja prebacujem, jer ustaje da priča za stolom. Ja njoj zameram kada pecka neke ljude, smatram da je to nepotrebno i zlonamerno, ja njoj kažem da se ne ubacuje i da se ne zamera ljudima - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'